Bagi lelaki yang mempunyai fizikal yang rendah, bukan bermaksud tidak laku mahupun tak menarik perhatian . Usah gusar, hakikatnya kehadiran lelaki bersaiz kecil molek atau pendek ini boleh dikatakan sebagai satu ‘trend’ terbaharu untuk abad ini.
Sentuhan Balmain: Kali pertama rekaan Olivier Rousteing ditunjukkan untuk The Paris Opéra The Paris Opera. Apa yang menjadikan ia begitu disanjung? Kata mereka, ini adalah pengertian definisi seni yang sebenar. Perjalanan jenama fesyen yang berpengaruh ada hubung kaitnya dengan The Paris Opera. Kejayaan mereka meletakkan satu nilai tinggi dalam penjenamaan...
Selalunya mesti kita berfikir lelaki kurus lebih senang untuk shopping dan dress up sebab senang nak muat pakaian kan. Tapi sebenarnya sangkaan itu kurang tepat ini kerana lelaki kurus banyak juga cabaran dalam berfesyen ni. Jadi maskulin kongsikan tip berfesyen untuk lelaki kurus supaya tampak stylo di musim...
Mesti ramai wanita yang sukakan lelaki yang berjambang kan? Wanita lebih sukakan lelaki yang berjambang kerana mereka lebih kacak dan berkarisma.
Fesyen lelaki hari ini tidak kenal erti limitasi dari segi penggunaan warna, fabrik mahupun siluet. Aksesori juga antara salah satu gaya tambahan untuk si jejaka tampil lebih lengkap dalam gaya fesyen mereka. Tidak kisahlah aksesori bersaiz kecil mahupun besar, semuanya memberi fashion statement yang tersendiri. GO PACK! Sudah tiba masanya untuk...
  Jangan memandang enteng dengan penjagaan rambut lagi-lagi buat lelaki kerana kalau wanita boleh juga di tudungkan jika lelaki macam mana? Lelaki selalu dikaitkan dengan rambut yang mudah gugur dan akhirnya akan menjadi botak terutama mereka yang berumur. Makin tua makin banyak rambut gugur tapi sebenarnya sekarang ini...
Pinstripes suit (sut jalur halus) sememangnya sentiasa kelihatan elegan apabila digayakan. Untuk kelihatan tidak terlalu formal, padankan ia bersama kemeja dengan jalur yang berbeza atau kontras (tinggalkan buat sementara kemeja warna polos). Walaupun penampilan sedikit konservatif, gaya ini tetap cool serta sealiran trend. Dapatkan kasut jenis potongan cap-toe...
Pemilihan celana jenis jeans atau denim sememangnya sinonim dengan gaya harian lelaki. Selain kerana gaya, tahan lasak serta selesa, pemakaian jeans jelas sesuai untuk gaya santai. Kata pakar pemakaian jeans, warna terang menjadi trend hari ini. Tetapi dalam keghairahan lingkaran warna sebegini, awas jangan sampai menjerat diri....
Secara umum, cantiknya seorang insan merujuk pada keindahan rupa paras seorang wanita. Namun bagi lelaki pula, ia biasanya diukur dengan kegagahan bentuk badan dan keutuhan fizikalnya. Jangan lekas buat andaian, wanita juga boleh menjadi seperkasa lelaki. Bukan diukur pada pejal otot tetapi dari segi kekuatan pada emosi dan...
Jaket kulit simbol keperkasaan dan maskuliniti seorang jejaka. Anda setuju dengan kenyataan ini? Jika ya, ayuh sarungkan sehelai hari ini. Gayakan dengan padanan sesuai, siang atau malam, coklat atau hitam. SI LELAKI UBER 1.Tonjolkan nilai dan jiwa lelaki uber yang ada di dalam diri mu. Gayakan sehelai jaket kulit...

Artikel Popular

Apa Itu Pre-Workout?

Memiliki tenaga yang berpanjangan semasa bersenam tak kira di kawasan beriadah, mauhupun di gym, adalah idalam setiap orang tak kira lelaki ataupun wanita.

Military Diet Untuk Mereka Yang Ingin Berat Badan Turun Dengan Cepat

Military Diet ni menggabungkan makanan yang berkalori rendah yang boleh mendapatkan hasil dalam masa 1 minggu. Diet ini boleh mengurangkan berat anda sehingga 5kg dalam masa..

Wajib Tonton, Filem Seram November 2018

Filem seram yang bakal menemui anda di pawagam November 2018 ini.

Tuah Lelaki Bangladesh Yang Berwajah Eksotik Berjaya Beraksi Di London Fashion Week

Tuah badan lelaki bernama Ramzan Miah, 25 ni baru je tiga bulan sertai agensi peragaan berasa sangat bertuah bila terpilih dalam acara yang prestij ini.

Cendawan Bantu Anjalkan Kulit

Mampu membantu menyelamatkan kulit anda dari selaran matahari (sunburn), mengekalkan keanjalan kulit, di samping membantu mencegah dari mendapat kanser kulit.

Asid Berlebihan, Mudah Kelihatan Tua

Kajian menunjukkan bahawa individu yang mempunyai kandungan asid yang tinggi di dalam badan mempunyai kadar penyembuhan yang lebih rendah jika diserang penyakit berbanding mereka yang mempunyai kandungan asid lebih rendah dalam badan.

© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group

error: