Sangkaan korang sebenarnya silap dan meleset kerana lelaki kurus juga berdepan dengan banyak cabaran dalam stail berfesyen...
Nak kacak sangat kita tak mampu, tapi at least kita jaga penampilan yang asas, mesti ada yang suka, tak percaya cuba dahulu tip ini
Terdapat banyak jenis kasut lelaki yang direka untuk pelbagai aktiviti yang bersesuaian dengan tempat dan gaya. Oleh itu, pastikan anda jangan tersalah pakai...
Tidak semua hospital kerajaan di Malaysia yang menawarkan perkhidmatan urologi sepenuhnya. Jika sakit anda makin teruk dan tiada pakar di hospital atau klinik terbabit, doktor anda mungkin
Tentu anda stres bila minyak wangi yang disembur pada waktu pagi semakin hilang menjelangnya tengah hari. Sebenarnya ada cara nak pastikan bau minyak wangi kekal lama.
Lelaki seharusnya memiliki ciri-ciri karekteristik agar penampilan anda nampak unik.
Kerana wanita sekarang lebih mementing pemerincian gaya dalam setiap penampilan.
Ini penting agar anda mudah memilih pakaian yang sesuai dengan bentuk badan, sekali gus tampil segak dan bergaya.
lelaki berkulit gelap ini punya masalah juga dalam berfesyen kerana mereka yang lahir dengan kulit gelap ini agak susah untuk memilih pakaian berbanding lelaki berkulit putih kerana kondisi warna yang tidak sama... 
Berikut merupakan sususan filem-filem terbitan Marvel. Tak sabarkan nak tunggu semua superhero ini berlawan dengan kuasa masing-masing April ini kan? Masih sempat lagi kalau anda nak tonton kesemuanya.

Artikel Popular

6 Punca Utama Badan Anda Kekal Tak Berubah Walaupun Dah Bersenam Sakan

Adakah anda pernah berdepan situasi bila melakukan senaman bagai nak rak tapi tiada perubahan? Mungkin 6 sebab inilah puncanya!

Amalkan 4 Bahan Ini Kalau Tekad Nak Hilangkan Perut Buncit & Lemak Degil Seawal...

Hanya dengan empat bahan mudah, anda boleh buang lemak degil dan hilangkan perut buncit seawal seminggu. 

Kena Rajin Amalkan Senaman Kardio Kalau Nak Berat Mudah Turun & Body Kekal Fit!

Apa sahaja yang membuatkan jantung kita berdegup lebih laju daripada biasa dan berpeluh dengan banyak berbanding biasa, dipanggil senaman kardio.

10 Teknik Sit Up Yang Boleh Anda Cuba, Barulah Perut Tu Jadi Six Pack!

Sejak sekian lama sit up dianggap sebagai senaman asas yang sering dilakukan lelaki namun pernahkah anda mencuba teknik yang lain?

Amalkan 27 Pemakanan Diet Ini Kalau Anda Nak Tukar Saiz Badan Ke S!

Jangan kerana tak amalkan pengambilan makanan diet, berat yang turun sejak anda diet berbulan-bulan lamanya kembali ke berat asal. 

Tak Perlu Picit! Blackhead & Whitehead Akan Hilang Dengan Mudah Guna 9 Cara Ini

Selepas ini, anda tak perlu lagi picit sampai hidung naik merah. Buat sahaja 9 cara mudah ini.
KORPORAT     POLISI DATA PERIBADI    PENAFIAN   •   LANGGANAN      PENGIKLANAN      KERJAYA       HUBUNGI KAMI

© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group

error: