Jika anda tersalah memilih kombinasi warna yang sesuai, anda akan menjadi mangsa fesyen.
Ini penting agar anda mudah memilih pakaian yang sesuai dengan bentuk badan, sekali gus tampil segak dan bergaya.
Korang pernah crush dekat seseorang tak? Tak kiralah anda wanita atau lelaki, tapi jika anda suka terhadap seseorang sebenarnya tak salah pun.
Koleksi Kurt Cobain ini dua tahun lalu pernah sold out, kini ia kembali semula dijual secara online dan tiada di mana-mana butik Bata
Sebagai lelaki yang mementingkan penampilan, anda tidak semestinya mempunyai kesemua jenis t-shirt.
Untuk tampil elegan dan bergaya seorang lelaki harus pandai memadankan warna pakaiannya dengan warna yang sesuai dan trendy.
Buat anda yang mungkin buntu untuk memilih fesyen rambut yang sesuai, apa kata hadam panduan ini agar pilihan fesyen rambut anda kena dengan gaya dan bentuk muka. 
Kalau dulu orang kata stail bum bag ni terkenal di kalangan mat motor, sekarang ia telah diperluas kepada banyak golongan
Terdapat banyak jenis kasut lelaki yang direka untuk pelbagai aktiviti yang bersesuaian dengan tempat dan gaya. Oleh itu, pastikan anda jangan tersalah pakai...
Sangkaan korang sebenarnya silap dan meleset kerana lelaki kurus juga berdepan dengan banyak cabaran dalam stail berfesyen...

Artikel Popular

Tak Perlu Dah Picit! Buat Je 9 Cara Mudah Ini Untuk Hilangkan Blackhead &...

Selepas ini anda tak perlu lagi picit sampai hidung naik merah.

Ramai Tak Tahu Rupanya Simbol Pada Remote Aircond Ini Boleh Jimatkan Elektrik!

Tidak dinafikan cuaca ketika memang sangat panas. Walaupun teriknya di siang hari namun sampai ke malam kita boleh terasa bahangnya.

Amalkan Sup Kurus 3-4 Kali Seminggu, Rahsia Berat Badan Maintain 45kg!

Lepas dah tahu kelebihan sup kurus ini pasti anda tidak akan menolak lagi untuk makan sup sayur-sayuran.

Amalkan 4 Bahan Ini Kalau Tekad Nak Hilangkan Perut Buncit & Lemak Degil Seawal...

Hanya dengan empat bahan mudah, anda boleh buang lemak degil dan hilangkan perut buncit seawal seminggu. 

Selain Garam, 5 Cara Berkesan Ini Pun Boleh Buang Plak Gigi Dengan Mudah!

Plak gigi juga boleh mendatang masalah lain seperti mulut berbau, gangguan pencernaan dan juga jangkitan pada gusi.

Tak Perlu Picit! Blackhead & Whitehead Akan Hilang Dengan Mudah Guna 9 Cara Ini

Selepas ini, anda tak perlu lagi picit sampai hidung naik merah. Buat sahaja 9 cara mudah ini.
KORPORAT     POLISI DATA PERIBADI    PENAFIAN   •   LANGGANAN      PENGIKLANAN      KERJAYA       HUBUNGI KAMI

© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group

error: