Bukan hanya untuk menghilangkan kotoran seperti minyak dan sisa mekap, toner juga boleh membaiki dan menghaluskan permukaan kulit.
Pasti anda rasa membazir kerana asyik membeli produk di drugstore, tapi tak semua whitehead dan blackhead keluar...
Penggunaan Masker mahupun topeng muka dua kali seminggu adalah rutin yang selamat untuk kulit mendapat kan kulit yang sihat dan mulus .
Hapuskan jerawat guna petua tradisional dan mudah. Tidak perlu beli barangan yang mahal, segalanya boleh di dapati dari rumah.
Sebenarnya tidak sukar untuk lelaki bersaiz kecil dan rendah untuk nampak lebih tinggi asalkan ikut trik yang MASKULIN kongsi kali ini.
Baik perempuan ataupun lelaki yang nak cantik tapi dalam masa yang sama nak juga berjimat, memang sesuai untuk guna Vaseline ini.
Anda mampu tampil lebih bergaya dan kacak dengan 10 jenis idea gaya rambut bagi memberikan penampilan lebih unik.
Perkara ini berlaku untuk semua peringkat umur. Anak-anak, remaja, hingga orang dewasa kerap mengalami sakit gigi. Puncanya pun bermacam-macam, seperti kerana adanya timbunan nanah di bahagian dasar gigi akibat jangkitan bakteria yang menimbulkan keradangan, gigi retak, susut gusi, kerosakan gigi yang mewujudkan lubang, tampalan gigi rosak, serta gigi tumbuh...
Parut bekas jerawat ini lebih awal dirawat lebih mudah agar ia hilang atau pudar. Tetapi jika parut terlalu lama, ia mungkin menjadi parut kekal yang sukar untuk diperbaiki.

Artikel Popular

6 Punca Utama Badan Anda Kekal Tak Berubah Walaupun Dah Bersenam Sakan

Adakah anda pernah berdepan situasi bila melakukan senaman bagai nak rak tapi tiada perubahan? Mungkin 6 sebab inilah puncanya!

Amalkan 4 Bahan Ini Kalau Tekad Nak Hilangkan Perut Buncit & Lemak Degil Seawal...

Hanya dengan empat bahan mudah, anda boleh buang lemak degil dan hilangkan perut buncit seawal seminggu. 

Kena Rajin Amalkan Senaman Kardio Kalau Nak Berat Mudah Turun & Body Kekal Fit!

Apa sahaja yang membuatkan jantung kita berdegup lebih laju daripada biasa dan berpeluh dengan banyak berbanding biasa, dipanggil senaman kardio.

10 Teknik Sit Up Yang Boleh Anda Cuba, Barulah Perut Tu Jadi Six Pack!

Sejak sekian lama sit up dianggap sebagai senaman asas yang sering dilakukan lelaki namun pernahkah anda mencuba teknik yang lain?

Amalkan 27 Pemakanan Diet Ini Kalau Anda Nak Tukar Saiz Badan Ke S!

Jangan kerana tak amalkan pengambilan makanan diet, berat yang turun sejak anda diet berbulan-bulan lamanya kembali ke berat asal. 

Tak Perlu Picit! Blackhead & Whitehead Akan Hilang Dengan Mudah Guna 9 Cara Ini

Selepas ini, anda tak perlu lagi picit sampai hidung naik merah. Buat sahaja 9 cara mudah ini.
KORPORAT     POLISI DATA PERIBADI    PENAFIAN   •   LANGGANAN      PENGIKLANAN      KERJAYA       HUBUNGI KAMI

© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group

error: