Berdepan dengan pasangan yang merajuk merupakan satu situasi yang boleh buat lelaki menjadi keliru, pening dan magharukan jiwanya.
Campuran nescafe, coklat, white coffee dan susu segar ala barista kat cafe-cafe ‘mewah’ tu sila buat resepi ini.
Jangan bimbang! Masih ada cara untuk anda membeli rumah pertama dan miliki rumah sendiri tahun 2019 ini.
Tak kisahlah kalau anda seseorang yang gila main game sampai tak ingat dunia tetapi kalau boleh selepas ini, cuba-cubalah jangan sampai memudaratkan diri. Ini kerana di seluruh dunia ada manusia-manusia yang aneh dan terlalu obses pada game sehingga mengabaikan kehidupan lebih menyeronokkan.
Bulan Ramadan merupakan kesempatan paling hebat untuk umat Islam berdoa mendapatkan rahmat daripadaNya.
Plan, Do, Check, Act” adalah konsep yang biasa digunakan dalam organisasi korporat. Kita juga perlu merancang, melaksanankan, memantau dan mengambil tindakan dalam pengurusan kewangan kita. Sentiasa memantau perkembangan kewangan secara berterusan dengan menggunakan teknik yang lebih menyeronokkan
Tak perlu buang atau beli seterika yang baharu kerana ada cara mudah dan menjimatkan untuk anda bersihkan tapak seterika yang hitam itu.
Wanita sering kali menyatakan bahawa lucu adalah ahtara ciri-ciri karakter lelaki idaman mereka.
Kalau barangan rumah masih okey, anda hanya perlu tukar susun atur di ruang tamu sahaja. Hasilnya pun boleh buat rumah anda nampak berbeza dan ‘baru’ .
Tak semua lelaki pandai memasak dan mungkin sebab itulah ramai wanita cukup tertarik kepada mereka yang ada skil ini.

Artikel Popular

Tak Perlu Makan Berat, Jus Diet Ini Boleh Buat Perut Kenyang & Badan ‘Maintain’...

Selain menggunakan bahan yang menyihatkan, jus diet ini juga boleh mengenyangkan perut.

Abaikan Soal Bau, Rupanya Makan Petai Boleh Buat Anda Awet Muda Disebabkan 9 Khasiat...

Orang luar memang akan anggap petai ini sebagai makanan yang paling buruk dan busuk sedangkan mereka langsung tidak tahu apa-apa tentang khasiat petai.

Tak Perlu Picit! Blackhead & Whitehead Akan Hilang Dengan Mudah Guna 9 Cara Ini

Selepas ini, anda tak perlu lagi picit sampai hidung naik merah. Buat sahaja 9 cara mudah ini.

25 Idea Gaya Potongan Rambut Lelaki Terkini, Pasti Tampil Lebih Kacak

Untuk tahun 2019 ini apa kata anda serlahkan wajah kacak dengan salah satu gaya rambut yang dipaparkan oleh MASKULIN ini.

Amalkan 27 Pemakanan Diet Ini Kalau Anda Nak Tukar Saiz Badan Ke S!

Jangan kerana tak amalkan pengambilan makanan diet, berat yang turun sejak anda diet berbulan-bulan lamanya kembali ke berat asal. 

Kalau Tingkap Kereta Tak Boleh Turun Naik, Ini 3 Perkara Yang Anda Kena Periksa!

Tingkap kereta jarang rosak, tapi kalau dah rosak memang buat kita stress dan tidak selesa nak memandu
KORPORAT     POLISI DATA PERIBADI    PENAFIAN   •   LANGGANAN      PENGIKLANAN      KERJAYA       HUBUNGI KAMI

© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group

error: