Kereta yang dipandu harus memiliki tekanan angin yang mencukupi pada tayarnya.
Malu juga kalau tak tahu langsung tentang tip asas servis kereta ya.
Kini anda tak perlu lagi nak guna benda tajam untuk mencungkilnya kerana ada cara lebih mudah untuk tanggalkan kesan gam tersebut...
Populariti motosikalyang diberi gelaran 'Y-Suku' kini muncul dengan model variasi keduanya untuk padaran di Malaysia.
Jika kesan calar pada kereta anda melibatkan scuff marks atau paint transfer, anda boleh gunakan cara jimat ini.
Dalam pada ia memudahkan, ada juga beberapa situasi di mana aplikasi Waze akan membawa anda masuk ke jalan yang ‘merepek’ dan tidak selamat.
Kos asas baik pulih motor RXZ terbahagi kepada tiga, daripada paling mahal hingga paling murah. Ia adalah kerana alat gantinya sukar untuk didapati
Selain bersihkan seat kereta, anda juga boleh menggunakan cara ini untuk membersihkan segala kekotoran terutamanya pada bahagian panel pintu kereta dengan pantas.
Setiap kereta memiliki fungsi istimewa yang boleh digunakan pada waktu kecemasan termasuklah dari kategori kereta jenis auto.
Siapa kata aircond kereta susah nak rosak? Kalau anda tak tutup tingkap kereta anda semasa aircond terpasang, macam-macam boleh jadi.

Artikel Popular

Tak Perlu Dah Picit! Buat Je 9 Cara Mudah Ini Untuk Hilangkan Blackhead &...

Selepas ini anda tak perlu lagi picit sampai hidung naik merah.

Ramai Tak Tahu Rupanya Simbol Pada Remote Aircond Ini Boleh Jimatkan Elektrik!

Tidak dinafikan cuaca ketika memang sangat panas. Walaupun teriknya di siang hari namun sampai ke malam kita boleh terasa bahangnya.

Amalkan Sup Kurus 3-4 Kali Seminggu, Rahsia Berat Badan Maintain 45kg!

Lepas dah tahu kelebihan sup kurus ini pasti anda tidak akan menolak lagi untuk makan sup sayur-sayuran.

Amalkan 4 Bahan Ini Kalau Tekad Nak Hilangkan Perut Buncit & Lemak Degil Seawal...

Hanya dengan empat bahan mudah, anda boleh buang lemak degil dan hilangkan perut buncit seawal seminggu. 

Selain Garam, 5 Cara Berkesan Ini Pun Boleh Buang Plak Gigi Dengan Mudah!

Plak gigi juga boleh mendatang masalah lain seperti mulut berbau, gangguan pencernaan dan juga jangkitan pada gusi.

Tak Perlu Picit! Blackhead & Whitehead Akan Hilang Dengan Mudah Guna 9 Cara Ini

Selepas ini, anda tak perlu lagi picit sampai hidung naik merah. Buat sahaja 9 cara mudah ini.
KORPORAT     POLISI DATA PERIBADI    PENAFIAN   •   LANGGANAN      PENGIKLANAN      KERJAYA       HUBUNGI KAMI

© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group

error: