'RODA PANAS' episod ke-2 bakal menampilkan tetamu jemputan yang cukup dikenali ramai, Wak Doyok bersama jentera 'raksasa jalanan' milknya, Ford Mustang!
Sedang asyik memandu tiba-tiba lampu 'CHECK ENGINE' meyala, lalu anda pun panik sebab tak tahu apa yang rosak.
tingkap ppower window rosak
Masalah tingkap kereta tidak dapat diturunkan sering dianggap sebagai masalah power window, namun adakah itu hanya penyebabnya.
Kemunculan BMW 3 Series terbaru yang tampil dengan rekaan lebih sporty serta ciri-ciri pintar terkini.
Episod 1, 'Roda Panas' menampilkan Dato'AC Mizal bersama Porche Carrera 996 911 4S miliknya!
Program TV eksklusif, 'Roda Panas'bakal bersiaran tidak lama lagi dan anda tidak harus lepaskan peluang untuk menontonnya!
Ramai yang suka isi minyak pada waktu malam kerana percaya ia lebih menjimatkan, namun adakah ia benar atau mitos semata.
Program TV terbaru ,'Roda Panas' menampilkan dunia automotif dan selebriti tempatan yang sarat dengan pelbagai info menarik.
Beberapa tip memilik minyak pelincir atau minyak hitam paling sesuai untuk kereta anda.
BMW Motorrad Malaysia memperkenalkan model motosikal touring terbarunya yang hadir dengan pelbagai ciri tercanggih.

Artikel Popular

9 Punca Sperma Lemah, Patut La Ramai Lelaki Tak Subur Sekarang

Sperma lemah adalah salah satu faktor ketidaksuburan dan kemandulan bagi lelaki.

Makan Banyak Kalau Nak Kurus Cepat!

Apabila anda sedang berdiet, anda pasti akan makan makanan yang berkualiti dengan kuantiti yang diperlukan untuk makanan harian anda kan? Adakalanya anda akan makan sedikit berikutan daripada

4 Tip Mudah Deko Bilik Tidur Agar Lebih Romantik Ala Hotel 5 Bintang

Dekorasi boleh menjadi satu peranan penting dalam membangkitkan rasa romantis.

Kaedah Buang Bau Busuk Dalam Kereta Buat Penggemar Buah Durian

Tak kira tua muda, kalau dah namanya rakyat Malaysia tu, pasti gemar makan durian kan? Anda mungkin tahu bagaimana petua untuk hilangkan bau

Steve Jobs Kongsi 3 Tip Untuk Jadi Pekerja Bos Idamkan, Lepas Ni Tak Perlu...

Bekerja bukanlah hanya melunas tugas semata malah ia juga merupakan tanggungjawab dan ibadah juga .

15 Cara Termurah Kurangkan Ketagih Merokok

Sukar untuk berhenti merokok, jangan risau anda hanya perlu dekatkan diri dengan 15 benda ini sahaja. Sekurangnya anda cuba untuk berubah.

© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group

error: